Asunnon myyntistailaus

Stailaus tehdään myynti-ilmoituksen valokuvausta ja asunnon esittelyä varten, sillä stailattu asunto myy nopeammin ja parempaan hintaan.

Stailauskonsultaatio

Suunnittelen asiakkaan kanssa toimenpiteet, joiden avulla tilan potentiaali saadaan näppärästi esille. Palvelun avulla toimeksiantajan ymmärrys myyntiprosessista kasvaa ja hänet sitoutetaan toimimaan suositeltujen ohjeiden mukaisesti ennen myyntiesittelyjä. Konsultaation jälkeen kohteesta saadaan myös raikkaat ja onnistuneet myyntikuvat.

Kesto noin 1,5 tuntia, hinta 189 € + lisätunnit 50 € (sis. alv 24 %) 

Pikastailaus ammattikuvaajan apuna

Säästä omaa aikaasi ja lähetä minut valokuvaajan avuksi kohteeseen. Hoidan kohteen kuvaus- ja esittelykuntoon stailaamalla ja järjestelemällä – kunhan itse olet ensin siivonnut asunnon ja raivannut ylimääräiset ja henkilökohtaiset tavarat pois näkyviltä.

Petaan sängyt huolellisesti, järjestelen eteisen sekä keittiön tasot ja suoristan verhot. Lisäksi tuon mukanani kynttilöitä, tuoreita kukkia sekä maljakon. Pikastailaus hoituu kätevästi samaan aikaan asunnon valokuvauksen kanssa.

Hinta kohteen koosta riippuen alkaen 269 € (sis. alv 24 %)

Myyntistailaus etukäteen

Stailaus ja järjestelyt tehdään joko asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä tai stailausrekvisiitalla. Joskus on paikallaan huonekalujen uudelleenjärjestely, pientavaroiden karsiminen, tekstiilien yhtenäistäminen tai keittiön tehosiivous (jonka asiakas hoitaa itse).

Asiakkaan toiveiden ja kohdekuvien pohjalta teemme yhteistyössä tavoitteet stailaukselle ja sovimme etukäteen hinnan työlle.

Hinta kohteen koosta ja raivauksen / stailauksen tarpeesta riippuen noin 289 – 499 € (sis. alv 24 %)